Ders - Program Çıktıları İlişkileri
Zorunlu Dersler
Ders |
1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
MATEMATİK |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
KİMYA |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
GENEL MİKROBİYOLOJİ |
4 |
5 |
4 |
4 |
4 |
4 |
4 |
3 |
4 |
4 |
4 |
İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
GIDALARDA TEMEL İŞLEMLER |
4 |
4 |
3 |
3 |
0 |
2 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
BİLGİ TEKNOLOJİLERİ VE KODLAMA |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
GIDA MEVZUATI VE KALİTE YÖNETİMİ |
2 |
2 |
0 |
0 |
0 |
3 |
0 |
5 |
0 |
0 |
0 |
ET VE ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ |
4 |
4 |
4 |
4 |
4 |
4 |
4 |
3 |
4 |
4 |
4 |
TAHIL TEKNOLOJİSİ |
4 |
4 |
4 |
4 |
4 |
4 |
4 |
4 |
4 |
4 |
4 |
MEYVE VE SEBZE İŞLEME TEKNOLOJİSİ |
4 |
4 |
4 |
4 |
4 |
4 |
4 |
4 |
4 |
4 |
4 |
GIDA ANALİZLERİ |
4 |
4 |
4 |
4 |
4 |
4 |
4 |
4 |
4 |
4 |
4 |
GIDA MİKROBİYOLOJİSİ |
4 |
4 |
4 |
4 |
4 |
4 |
4 |
4 |
4 |
4 |
4 |
GIDA KİMYASI |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
SÜT TEKNOLOJİSİ |
4 |
4 |
3 |
4 |
0 |
1 |
0 |
0 |
0 |
2 |
3 |
İNGİLİZCE |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
İLETİŞİM VE ETİK |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
ÖZEL GIDALAR TEKNOLOJİSİ |
4 |
4 |
4 |
4 |
4 |
4 |
4 |
4 |
4 |
4 |
4 |
BİTKİSEL YAĞ TEKNOLOJİSİ |
4 |
4 |
4 |
4 |
4 |
4 |
4 |
4 |
4 |
4 |
4 |
GIDA KATKI MADDELERİ |
4 |
4 |
4 |
4 |
4 |
4 |
4 |
4 |
4 |
4 |
4 |
HİJYEN VE SANİTASYON |
2 |
3 |
0 |
3 |
0 |
2 |
0 |
4 |
0 |
0 |
0 |
ATATÜRK İLKELERİ VE İNKILÂP TARİHİ |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
TÜRK DİLİ |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
İŞYERİ UYGULAMASI |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
STAJ |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
İŞYERİ EĞİTİMİ |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
Seçmeli Dersler
Ders |
1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
DİJİTAL OKUR YAZARLIK |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
AKILLI FABRİKA SİSTEMLERİ |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
ÜRETİM VE HİZMET SÜREÇLERİNDE DİJİTAL İZLENEBİLİRLİK |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
GIDALARDA COĞRAFİ İŞARETLEME VE DİJİTAL İZLENEBİLİRLİK |
2 |
2 |
0 |
0 |
0 |
2 |
0 |
2 |
0 |
0 |
0 |
NANOTEKNOLOJİ VE UYGULAMA ALANLARI |
4 |
4 |
4 |
4 |
4 |
4 |
4 |
4 |
4 |
4 |
4 |
GIDA BİYOTEKNOLOJİSİ |
4 |
4 |
4 |
4 |
4 |
4 |
4 |
4 |
4 |
4 |
4 |
GIDALARIN AMBALAJLANMASI |
4 |
3 |
1 |
0 |
0 |
1 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
ALKOLLÜ VE ALKOLSÜZ İÇECEK TEKNOLOJİSİ |
4 |
4 |
4 |
4 |
4 |
4 |
4 |
4 |
4 |
4 |
4 |
HAZIR GIDA TEKNOLOJİSİ |
4 |
4 |
4 |
4 |
4 |
4 |
4 |
4 |
4 |
4 |
4 |
Zorunlu Dersler
Ders |
1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
MATEMATİK |
Y |
Y |
Y |
Y |
Y |
Y |
Y |
Y |
Y |
Y |
Y |
KİMYA |
Y |
Y |
Y |
Y |
Y |
Y |
Y |
Y |
Y |
Y |
Y |
GENEL MİKROBİYOLOJİ |
Ç |
Ç |
Ç |
Ç |
Ç |
Ç |
Ç |
O |
Ç |
Ç |
Ç |
İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ |
Y |
Y |
Y |
Y |
Y |
Y |
Y |
Y |
Y |
Y |
Y |
GIDALARDA TEMEL İŞLEMLER |
Ç |
Ç |
O |
O |
Y |
O |
Y |
Y |
Y |
Y |
Y |
BİLGİ TEKNOLOJİLERİ VE KODLAMA |
Y |
Y |
Y |
Y |
Y |
Y |
Y |
Y |
Y |
Y |
Y |
GIDA MEVZUATI VE KALİTE YÖNETİMİ |
O |
O |
Y |
Y |
Y |
O |
Y |
Ç |
Y |
Y |
Y |
ET VE ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ |
Ç |
Ç |
Ç |
Ç |
Ç |
Ç |
Ç |
O |
Ç |
Ç |
Ç |
TAHIL TEKNOLOJİSİ |
Ç |
Ç |
Ç |
Ç |
Ç |
Ç |
Ç |
Ç |
Ç |
Ç |
Ç |
MEYVE VE SEBZE İŞLEME TEKNOLOJİSİ |
Ç |
Ç |
Ç |
Ç |
Ç |
Ç |
Ç |
Ç |
Ç |
Ç |
Ç |
GIDA ANALİZLERİ |
Ç |
Ç |
Ç |
Ç |
Ç |
Ç |
Ç |
Ç |
Ç |
Ç |
Ç |
GIDA MİKROBİYOLOJİSİ |
Ç |
Ç |
Ç |
Ç |
Ç |
Ç |
Ç |
Ç |
Ç |
Ç |
Ç |
GIDA KİMYASI |
Y |
Y |
Y |
Y |
Y |
Y |
Y |
Y |
Y |
Y |
Y |
SÜT TEKNOLOJİSİ |
Ç |
Ç |
O |
Ç |
Y |
A |
Y |
Y |
Y |
O |
O |
İNGİLİZCE |
Y |
Y |
Y |
Y |
Y |
Y |
Y |
Y |
Y |
Y |
Y |
İLETİŞİM VE ETİK |
Y |
Y |
Y |
Y |
Y |
Y |
Y |
Y |
Y |
Y |
Y |
ÖZEL GIDALAR TEKNOLOJİSİ |
Ç |
Ç |
Ç |
Ç |
Ç |
Ç |
Ç |
Ç |
Ç |
Ç |
Ç |
BİTKİSEL YAĞ TEKNOLOJİSİ |
Ç |
Ç |
Ç |
Ç |
Ç |
Ç |
Ç |
Ç |
Ç |
Ç |
Ç |
GIDA KATKI MADDELERİ |
Ç |
Ç |
Ç |
Ç |
Ç |
Ç |
Ç |
Ç |
Ç |
Ç |
Ç |
HİJYEN VE SANİTASYON |
O |
O |
Y |
O |
Y |
O |
Y |
Ç |
Y |
Y |
Y |
ATATÜRK İLKELERİ VE İNKILÂP TARİHİ |
Y |
Y |
Y |
Y |
Y |
Y |
Y |
Y |
Y |
Y |
Y |
TÜRK DİLİ |
Y |
Y |
Y |
Y |
Y |
Y |
Y |
Y |
Y |
Y |
Y |
İŞYERİ UYGULAMASI |
Y |
Y |
Y |
Y |
Y |
Y |
Y |
Y |
Y |
Y |
Y |
STAJ |
Y |
Y |
Y |
Y |
Y |
Y |
Y |
Y |
Y |
Y |
Y |
İŞYERİ EĞİTİMİ |
Y |
Y |
Y |
Y |
Y |
Y |
Y |
Y |
Y |
Y |
Y |
Seçmeli Dersler
Ders |
1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
DİJİTAL OKUR YAZARLIK |
Y |
Y |
Y |
Y |
Y |
Y |
Y |
Y |
Y |
Y |
Y |
AKILLI FABRİKA SİSTEMLERİ |
Y |
Y |
Y |
Y |
Y |
Y |
Y |
Y |
Y |
Y |
Y |
ÜRETİM VE HİZMET SÜREÇLERİNDE DİJİTAL İZLENEBİLİRLİK |
Y |
Y |
Y |
Y |
Y |
Y |
Y |
Y |
Y |
Y |
Y |
GIDALARDA COĞRAFİ İŞARETLEME VE DİJİTAL İZLENEBİLİRLİK |
O |
O |
Y |
Y |
Y |
O |
Y |
O |
Y |
Y |
Y |
NANOTEKNOLOJİ VE UYGULAMA ALANLARI |
Ç |
Ç |
Ç |
Ç |
Ç |
Ç |
Ç |
Ç |
Ç |
Ç |
Ç |
GIDA BİYOTEKNOLOJİSİ |
Ç |
Ç |
Ç |
Ç |
Ç |
Ç |
Ç |
Ç |
Ç |
Ç |
Ç |
GIDALARIN AMBALAJLANMASI |
Ç |
O |
A |
Y |
Y |
A |
Y |
Y |
Y |
Y |
Y |
ALKOLLÜ VE ALKOLSÜZ İÇECEK TEKNOLOJİSİ |
Ç |
Ç |
Ç |
Ç |
Ç |
Ç |
Ç |
Ç |
Ç |
Ç |
Ç |
HAZIR GIDA TEKNOLOJİSİ |
Ç |
Ç |
Ç |
Ç |
Ç |
Ç |
Ç |
Ç |
Ç |
Ç |
Ç |
Zorunlu Dersler
Ders |
1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
MATEMATİK |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
KİMYA |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
GENEL MİKROBİYOLOJİ |
+
|
+
|
+
|
+
|
+
|
+
|
+
|
+
|
+
|
+
|
+
|
İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
GIDALARDA TEMEL İŞLEMLER |
+
|
+
|
+
|
+
|
|
+
|
|
|
|
|
|
BİLGİ TEKNOLOJİLERİ VE KODLAMA |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
GIDA MEVZUATI VE KALİTE YÖNETİMİ |
+
|
+
|
|
|
|
+
|
|
+
|
|
|
|
ET VE ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ |
+
|
+
|
+
|
+
|
+
|
+
|
+
|
+
|
+
|
+
|
+
|
TAHIL TEKNOLOJİSİ |
+
|
+
|
+
|
+
|
+
|
+
|
+
|
+
|
+
|
+
|
+
|
MEYVE VE SEBZE İŞLEME TEKNOLOJİSİ |
+
|
+
|
+
|
+
|
+
|
+
|
+
|
+
|
+
|
+
|
+
|
GIDA ANALİZLERİ |
+
|
+
|
+
|
+
|
+
|
+
|
+
|
+
|
+
|
+
|
+
|
GIDA MİKROBİYOLOJİSİ |
+
|
+
|
+
|
+
|
+
|
+
|
+
|
+
|
+
|
+
|
+
|
GIDA KİMYASI |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
SÜT TEKNOLOJİSİ |
+
|
+
|
+
|
+
|
|
+
|
|
|
|
+
|
+
|
İNGİLİZCE |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
İLETİŞİM VE ETİK |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ÖZEL GIDALAR TEKNOLOJİSİ |
+
|
+
|
+
|
+
|
+
|
+
|
+
|
+
|
+
|
+
|
+
|
BİTKİSEL YAĞ TEKNOLOJİSİ |
+
|
+
|
+
|
+
|
+
|
+
|
+
|
+
|
+
|
+
|
+
|
GIDA KATKI MADDELERİ |
+
|
+
|
+
|
+
|
+
|
+
|
+
|
+
|
+
|
+
|
+
|
HİJYEN VE SANİTASYON |
+
|
+
|
|
+
|
|
+
|
|
+
|
|
|
|
ATATÜRK İLKELERİ VE İNKILÂP TARİHİ |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
TÜRK DİLİ |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
İŞYERİ UYGULAMASI |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
STAJ |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
İŞYERİ EĞİTİMİ |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Seçmeli Dersler
Ders |
1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
DİJİTAL OKUR YAZARLIK |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
AKILLI FABRİKA SİSTEMLERİ |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ÜRETİM VE HİZMET SÜREÇLERİNDE DİJİTAL İZLENEBİLİRLİK |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
GIDALARDA COĞRAFİ İŞARETLEME VE DİJİTAL İZLENEBİLİRLİK |
+
|
+
|
|
|
|
+
|
|
+
|
|
|
|
NANOTEKNOLOJİ VE UYGULAMA ALANLARI |
+
|
+
|
+
|
+
|
+
|
+
|
+
|
+
|
+
|
+
|
+
|
GIDA BİYOTEKNOLOJİSİ |
+
|
+
|
+
|
+
|
+
|
+
|
+
|
+
|
+
|
+
|
+
|
GIDALARIN AMBALAJLANMASI |
+
|
+
|
+
|
|
|
+
|
|
|
|
|
|
ALKOLLÜ VE ALKOLSÜZ İÇECEK TEKNOLOJİSİ |
+
|
+
|
+
|
+
|
+
|
+
|
+
|
+
|
+
|
+
|
+
|
HAZIR GIDA TEKNOLOJİSİ |
+
|
+
|
+
|
+
|
+
|
+
|
+
|
+
|
+
|
+
|
+
|