Ders Akışı

Hafta Konular ÖnHazırlık
1 Evaluation of Gastronomic Trends Kurgun, H. (2017). Gastronomi Trendleri: Milenyum ve Ötesi. Detay Yayıncılık, Ankara.
2 Trends and Gastronomy Ecosystem Kurgun, H. (2017). Gastronomi Trendleri: Milenyum ve Ötesi. Detay Yayıncılık, Ankara.
3 Neurogastronomy Kurgun, H. (2017). Gastronomi Trendleri: Milenyum ve Ötesi. Detay Yayıncılık, Ankara.
4 Organic Farming Kurgun, H. (2017). Gastronomi Trendleri: Milenyum ve Ötesi. Detay Yayıncılık, Ankara.
5 Molecular Gastronomy Kurgun, H. (2017). Gastronomi Trendleri: Milenyum ve Ötesi. Detay Yayıncılık, Ankara.
6 Fusion Cuisine Kurgun, H. (2017). Gastronomi Trendleri: Milenyum ve Ötesi. Detay Yayıncılık, Ankara.
7 Functional Foods Kurgun, H.(2017). Gastronomi Trendleri: Milenyum ve Ötesi. Detay Yayıncılık, Ankara.
8 Green Restaurant Kurgun, H.(2017). Gastronomi Trendleri: Milenyum ve Ötesi. Detay Yayıncılık, Ankara.
9 Thematic Restaurants Kurgun, H.(2017). Gastronomi Trendleri: Milenyum ve Ötesi. Detay Yayıncılık, Ankara.
10 Nutrition Trends Kurgun, H.(2017). Gastronomi Trendleri: Milenyum ve Ötesi. Detay Yayıncılık, Ankara.
11 Beverage Trends Kurgun, H.(2017). Gastronomi Trendleri: Milenyum ve Ötesi. Detay Yayıncılık, Ankara.
12 Edible Insects Kurgun, H.(2017). Gastronomi Trendleri: Milenyum ve Ötesi. Detay Yayıncılık, Ankara.
13 Edible Flowers and Weeds Kurgun, H. (2017). Gastronomi Trendleri: Milenyum ve Ötesi. Detay Yayıncılık, Ankara.
14 Use of VR in Gastronomy Kurgun, H.(2017). Gastronomi Trendleri: Milenyum ve Ötesi. Detay Yayıncılık, Ankara.

Kaynaklar

Ders Notu
Ders Kaynakları

Döküman Paylaşımı

; ;